Monday, October 13, 2014

What I like: PatternsAdor imprimeurile: culoarea si diversitatea lor imi permite de fiecare data sa visez, sa privesc dincolo de panza ce se asterne in fata mea. Poti crea orice in jurul lor. de la povesti de viata, la tinute sau tablouri. Imi place sa privesc totul ca pe o poveste. Sa patrund dincolo de model si sa ma gandesc ce a vrut cel ce l-a creat sa transmita prin el. Cred cu tarie ca orice lucru are o poveste. Si orice poveste merita stiuta pentru ca din fiecare poveste in parte toti trage o invatatura. Si mie-mi place sa invat, din tot sau din nimic, nu are relevanta, important e sa-mi completez bagajul de cunostinte. 

Uneori ma pierd minute in sir in fata unui model nou de imprimeu. Privesc atent fiecare linie si detaliu. Caut sa vad simetria sau lipsa ei. Ma imaginez eu ca si creator ce as vrea sa transmit prin el si atunci ma pierd. Ma pierd in culori sau nonculori. Ma pierd in ce stiu si in ce vreau sa aflu. Devin una cu el si apoi revin cu picioarele pe pamant cu o noua poveste sau lectie sau pur si simplu o aberatie ca randurile astea.Ma joc adesea cu imprimeurile. Mai ales vara, desi nici toamna nu e tocmai de uitat din peisaj. Caut cele mai simple, dar in aceleasi timp complexe structuri. Le amestec fara vreun sens anume pentru ceilalti, dar atat de plin de sens pentru mine. Si asa rezulta tinute, decoraruri si orice poate fi acoperit cu un imprimeu. Ma coloreaza, ma binedispun si ma fac sa ma simt vie. Mai vie decat ma simt in mod normal in lumea asta atat de colorata, dar fada de esenta.

E atat de frumoasa lumea asta a imprimeurilor, plina de intreaga paleta de sentimente: de la iubire la ura, de la abstract la concret sau de la urat la frumos. Te poti regasi intr-o mare revarsata de flori sau te poti pierde intr-un imprimeu hipnotic. Totul depinde de tine, de ce simti si vrei sa transmiti la momentul respectiv.

Voi ce parere aveti despre imprimeuri? Despre culoare? Despre povestea din spatele fiecarui model?

Sursa: Pinterest

Sursa: Weheartit


Daca ati avut rabdare sa ma urmariti pana la sfarsit printre atatea culori si randuri, v-am pregatit un mic preview al viitoarei postari. Am sa va povestesc povestea mea cu imprimeu de toamna si iz de vara. Sper ca v-am facut curiosi.Love,
Iulia D!No comments:

Post a Comment